Traversarea Carpatilor din Romania in alergare, cu schiuri de tura si role schi fond…adica HPO Human Power Only

In curand….

In curand vom avea o lista detaliata, pe zile, cu numar de km, diferenta de nivel, locuri ce merita vizitate si mai putin cunoscute, curiozitati, chiar si animale intalnite, de-a lungul primei sapatamani din aventura lui Lucian! Zilele acestea, de asemenea voi primi cardul cu filmuletele facute, precum si cateva fotografii! Cand am vazut prima oara ceea ce s-a filmat la Sarmisegetuza, impreuna cu familia la care am stat in Ampoita, Geta, sotia lui Calin a exclamat….Lucian parca este o salamandra…..aceasta mi-a ramas in gand mult timp si parca asa si era in zilele in care am fost impreuna….imbracat in combinezon negru cu galben-portocaliu, brazdat cu insertii sclipitoare, alergand ca si cand ar fi simplu….cu eleganta, agilitate si naturalete! Aseara Lucian cobora din Vladeasa, pe valea Dragan, in directia drumului national, undeva langa Bologa! Dupa noaptea pe care a petrecut-o la canton, a parcurs multi km pe schiuri pana aproape de Padis, unde a dormit la o cabana! Ieri, alti km buni, insa de data aceasta a ales sa viziteze pesteri de o rara frumusete, mai ales in perioada aceasta, cu gheata, zapada si apa, singuratice, fara picior de om in preajma! Ziua a fost lacrima, lunga, frumoasa!

Un aspect important este si faptul ca acum Lucian poate testa echipamente de toate felurile, Marian Anghel de exemplu i-a oferit 3 tipuri de sosete si manusi pentru testing de la SealSkinz http://www.magazin.rucksack.ro

Tot acum Lucian navigheaza cu ajutorul unui soft creat de  prietenul nostru Bogdan Florescu de la Zenith Maps  http://zenithmaps.com/, fara de care viata ar putea fi mult mai grea!

Reclame

Comments on: "In curand…." (2)

  1. Cat de fain poate sa fie proiectul asta. Si cat de faini pot fi oamenii care au astfel de proiecte si carea u curajul sa lupte pentru ele! BRAVO!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: