Traversarea Carpatilor din Romania in alergare, cu schiuri de tura si role schi fond…adica HPO Human Power Only

Concluzii

IMG_1019Dupa aproximativ 500km cu 8000m+ alergati, cu schiuri sau role, de-a lungul a 9 zile, se poate spune ca DA – A MERITAT….pentru rufele inca spalate in rau, pentru „Doamne Ajuta” cu care saluta aici localnicii, pentru reflexiile din vocea lor, pentru simplitatea vietii de aici, pentru gustoasele placinte cu branza, pentru verdele crud si mugurii ce stau sa pocneasca, pentru ploaia care curata si limpezeste, pentru cerul ce poate avea culori nebanuite, pentru coarnele unui cerb trufas, pentru urmele de urs si lup, pentru dansul cocosului de munte, pentru plantele miraculoase, pentru formatiunile de piatra parca sculptate intentionat pentru a aprinde imaginatia, ……asa cum un prieten tocmai mi-a scris……”pentru prieteni, pentru cei care se gandesc la tine, pentru un vis care ii inspira si pe altii, pentru generatiile viitoare, pentru pastratorii de frumos, prietenie si bucurie”…pentru energia care e in toate ale naturii, iar atunci cand te apropii de ea, vine firesc catre tine…DOAMNE AJUTA!

Anunțuri

Comments on: "Concluzii" (6)

  1. Pentru prieteni, pentru cei care se gandesc la tine, pentru un vis care ii inspira si pe altii, pentru genratiile viitoare, pentru pastratorii de frumos, prietenie si bucurie…

  2. Ingeri la drum!

  3. Pentru tot ce faci Luci si pentru ca ne povestesti pe unde treci si ne vei povestii pe unde mergi, pentru tote noi iti multumim!! Ne e dor de tine!!

  4. Pentru cei departe de tara, care sunt alturi de tine si traiesc cu emotie fiecare noua povestire. Drum bun in continuare!!! Doamne Ajuta!!!

  5. drum usor si asteptam sa ne intalnim si sa ne povestesti aventurile prin care ai trecut

  6. […] în acest sens niște motive, identificate la fața locului, care îi justifică […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: